Zoek binnen uw regio naar een gerechts- deurwaarder met landelijke dekking. Vul hieronder de cijfers van uw postcode in.

Over welkedeurwaarder.nl

  • mail
  • print

Welkedeurwaarder.nl is een vereniging met diverse leden, verdeeld door het hele land. Samen bieden wij een landelijk dekkend netwerk. De aangesloten kantoren zijn zelfstandig opererende gerechtsdeurwaarders, u bent niet gebonden aan één groot kantoor.

Geeft u uw vorderingen al uit handen bij een van de aangesloten kantoren, dan kunt u dit gewoon blijven doen. De overige aangesloten kantoren staan steeds paraat om daar waar nodig te assisteren en exploiteren, bijvoorbeeld bij verhuizing van uw debiteur naar de andere kant van het land. Daar hoeft u niets van te merken, de werkwijzen van de aangesloten kantoren zijn nagenoeg identiek en uw contactpersoon blijft gewoon dezelfde.

REGIONAAL STERK
Welkedeurwaarder.nl kenmerkt zich door de zelfstandige en regionaal sterke kantoren, met behoud van ieders identiteit. Elk kantoor heeft haar kennis en ervaring in de regio. Dit houdt de kwaliteit hoog en het verhaalsrisico laag. De gerechtsdeurwaarders kunnen door bekendheid met verhaals(on)mogelijkheden beoogde resultaten beter inschatten op haalbaarheid.

Door de diversiteit van kantoren wordt een brede dienstverlening geboden die uniek is in haar soort. Hoge snelheid van handelen is gegarandeerd door afspraken tussen de kantoren onderling. Zo voorkomt u vertraging welke tot een mogelijk verlies van verhaal had kunnen leiden.

Ook kunt u bijvoorbeeld werkafspraken maken met Welkedeurwaarder.nl , die vervolgens door alle kantoren gehanteerd worden. U heeft landelijke garantie voor de gewenste behandeling van uw vorderingen met behoud van vertrouwdheid en betrokkenheid. U bent bij ons geen nummer.

Welkedeurwaarder.nl streeft hoge kwaliteit na en houdt deze up to date door gezamenlijk permanente educatie te volgen en elkaars kennis te delen in het netwerk. U vindt bij ons een grote capaciteit, zowel qua uitvoering van werkzaamheden als van kennis, met behoud van maatwerk. Snelle doorlooptijden en gerichte communicatie zijn voordelen die we inzetten om uw vorderingen doeltreffend te behandelen en succesvol te incasseren.